» V.24

Igår gick jag in i v.24 men kunde inte skriva inlägget jag skulle då det var något fel på myshowroom. Men bilderna är tagna igår! :) Missade att ta bilder från v.23 tyvärr då jag var så dålig på att blogga men ska försöka få upp bilder varje vecka. Jag tycker att tiden har gått fort dom här två veckorna. Tiden bara flyter på och snart är det inte långt kvar tills bebben kommer om det fortsätter i den här takten ;)

 

Bebis

Nu börjar det bli trångt, bebisen är 21 cm och väger ungefär 530 g. Nu börjar nästa viktiga utvecklingsstadium av bebisens hjärna. Undvik all alkohol, om du röker bör du sluta genast. Balansorganen i örat har utvecklats och redan nått vuxenstorlek. Bebisen vet vad som är upp och ner, du känner hur den vrider och vänder sig i magen.

 

Du

Livmoderns mått är mellan 22 och 25 cm och mäter 4 till 5 cm ovanför naveln. Magen växer och putar. Om du har mycket magmuskler sen innan graviditeten så kan du klara dig ganska bra. Har du inte det så finns det bra övningar för gravida magar också. Det kan dra och smärta runt livmodern och ner mot ljumsken. Det är lätt att drömma mycket livliga drömmar just nu, det kan vara det undermedvetna som förbereder dig på att ett nytt liv väntar.

 

Källa: www.minbebis.com




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo