» V.22

Är äntligen i v.22. denna gravidvecka har gått segt! Har bara väntat på att gå in i en ny vecka…;) Och nu väntar jag tills nästa Det här var hittils den värsta veckan tror jag. Svimmade, hade ont i ryggen och kände mig allmänt trött och deppig. Hoppas nästa vecka känns bättre. Dock har jag aldrig känt så mycket sparkar som jag gjorde den här veckan. Tillochmed så att Jonny har kunnat känna med handen utanpå min mage! Såå roligt ♥



Bebis

Bebisens vikt och mått är ca 400 g och 19 cm lång. Ögonlocken täcker hela ögat och bebisen har fått ögonbryn. Naglarna är så långa att de täcker fingertopparna. Lungornas luftrörsträd förgrenas och lungblåsorna utvecklas. Lungorna är fyllda med vätska ända fram tills födelseögonblicket då vätskan pressas ut för att ersättas med luft.

Du

Livmoderns mått är mellan 20 till 23 cm. Du kan försöka känna den ett par cm ovanför naveln. De flesta kvinnorna känner att detta är en härlig och bra period. Hår och hud strålar, detta beror på att kroppen är fylld med graviditetshormoner som skapar tillväxt. Tänk på din hållning så att du inte får ryggbesvär längre fram.

Källa: Minbebis.com




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo