» Spjälsängen

Jag är sååå lycklig nu! Det är som att hela mitt liv är perfekt! Nu kommer det låta som att lycka för mig sitter i matriella saker men, aa så är det fan till stor del! ^^) Spjälsängen är på plats i rummet och jag blir glad bara jag tittar på den, den är så himla fin och perfekt♥ Igår när jag kom hem så bad mamma mig gå in på rummet för där stod det en överraskning. Det var nämligen spjälsängen som hon och mormor hade åkt och hämtat åt mig. Världens lyckligaste Mikkis tillsammans med Jonny skulle nu börja skruva ihop den. Det gick åt @^%¤#%%&&& och det slutade med att vi la tillbaka alla (4) delar i kartongen igen. En sur Mikkis gick till sängs igår kväll.

Idag hjälpte Matte mig att sätta ihop sängen och det gick hur bra som helst. Jonny måste insé att han är målare och inte snickare. Ingenting att skämmas över ;) Jag och mamma åkte till IKEA idag och köpte täcke, kudde och dra-på-lakan så jag bäddade sängen när jag kom hem. Nu fattas bara påslakan och örngott♥

Skötbordet har jag beställt från internet och det är märket Troll precis som sängen. Man lyfter lätt bort det från sängen och kan ha det vart som helst om man önskar byta bajsblöja någon annan stans ;) Sparar mig massa med plats med detta skötbord och jag älskar det!!!






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo