» Till er som vill kamma till frisyren...

Jag har precis tagit ett varmt bad och känner mig som en ny människa. Så skönt! Imorse gick jag till skolan med mjukisbyxor och en t-shirt tillsammans med flottigt hår och allt annat än ett leende på läpparna. Haha var så trött och inte alls på humör för skola. Nationellt prov i engelska (skrivdelen) hade jag och sen drog jag hem eftersom att jag inte har skola på tordagar egentligen.


Tänkte tipsa alla gravida om en grej som kan vara lite svårt när magen har börjat växa. Nämligen hur man kan raka sig downstairs. Det finns en del grejer man oroar sig för inför förlossningen osv och det här kanske inte alls är prioriterat just då men det kan ju alltid vara kul att känna sig lite extra fin :)

Eplilator är mitt tips! Man får ju en hel del tillbehör till som gör att man kan trimma, vaxa eller raka osv. Jag pratar om självaste rak/trim-delen (samma som används för skägg) eftersom att man inte kan skära sig med den. Om man använder rakhyvel och inte ser vart man drar den så gud vet vad man råkar rycka med...

Jag har inte använt min epilator på jätte länge så nu när jag duschade tänkte jag att jag skulle göra det! Den jäveln gav upp halvvägs :o Hur kan den göra så... Jag förstår den, skulle inte heller orkar efter så lång tid (haha driver). Batteriet dog och jag hann inte riktigt klart. Kul. När man väl lägger ner lite skönhetstid på sig själv så blir man lämnad halv (bokstavligt talat).

Såhär ser det ut nu :(

HAHAHA driver... Torr humor, jag vet. Usch vad omoget av mig!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo