» Andningslarm?

God morgon! :) Idag är det valborg och vädret är (än så länge) superfint! Hoppas det håller i sig hela kvällen och natten så man kan vara ute och titta på brasan utan regn och svinkallt väder. Jag ska snart göra iordning lite frukost och sen hoppa in i en dusch och göra mig i ordning. Vet inte än vad kvällen har att bjuda på men det tar vi som det kommer :) Vad ska ni göra?

Det här med andningslarm känns så himla svårt... Vet inte om man ska köpa ett sådant till liten eller inte... Har läst så mycket olika om vad folk tycker och medans vissa tycker att det är en självklarhet och trygghet så tycker andra att det är stressigt och jobbigt då larmet kan råka sättas igång trots att barnen andas. Alltså ge falskalarm.

Vilken panik man skulle få om det där larmet gick igång på natten... Och om det bara är falskalarm så har man oroat sig helt i onödan. Samtidigt som jag läst om hur mamman och pappan inte kan sova för att dom hela tiden går och känner så att barnet andas normalt. Kan se mig själv springa upp flera gånger och checka så allt är ok.

Andningslarm eller inte? Vad tycker ni? Har ni egna erfarenheter av det? Har ingen aning om vad det kostar men skulle jag verkligen vilja ha ett sånt så skulle det bli prioritet och köpas! Kanske skulle vara skönt, men kanske kan vänta tills bebis är född och se hur jag känner då... Jonny tycker inte att det känns nödvänligt ifall larmet kan börja tjuta helt utan anledning. Då blir man ju knäpp av det istället..


Ulrika Emini
30 April, 2012 - 10:42 / BLOGG: http://ulrikaemini.blogspot.se

Jag har faktiskt aldrig ens hört talas om det... Visst låter det ju som en trygghet, men jag skulle inte investera i det. Jag tror att man ändå kommer att gå och undersöka en gång i halvtimmen om bebisen andas. "tTänk om larmet inte fungerar?" Man blir nog aldrig riktigt lugn som nybliven förälder. :)

Ereeka - Med BF 28 april 2012 ♥
30 April, 2012 - 10:42 / BLOGG: http://ereeka.se

Svar; jag tror inte alls att du vill vara såhär långt gången, du vill nog att barnet har kommit innan ;)

Det är sjukt jobbigt att bara vänta och vänta, dag ut och dag in..Vi har inte tänkt köpa andningslarm, eller vi har inte funderat så mycket på det. Blir man orolig över att det inte andas så är det bara att gå och lyssna :)

Jag tror man är ännu oroligare om man har sånt. Speciellt om det blir "falsk-larm". Det skulle nog räcka med ett falskt larm så känns det som att man inte längre kan lita på den :)

emman
30 April, 2012 - 10:42 / BLOGG: http://emmma.se

jag skulle inte köpa det, som du skriver kan jag tänka mig att man drabbas av paniiiik ifall det går igång i onödan.

jag skulle bara ligga och vänta på att det skulle börja låta oxå ifall jag hade ett sånt.

Sandra
30 April, 2012 - 10:42 / BLOGG: http://textavkarlek.blogg.se/

Vi tänker nog inte köpa det. Man är ju redan nojig som det är. Enda anledningen skulle vara om man märkte att hon hade svårt med just andningen och behövde ha ett extra öga!

Sophia
03 April, 2012 - 10:42

Hej!, i början är man nojig, det är man. Så man vill gärna

Checka, kan tycka att det kan vara en bra grej när dom blir upp mot 3 m +, och dom börjar vända sig och kanske vilja sova på mage istället!

Eftersom det idag råder hysteri med att barnen måste sova på rygg "annars dör dom" så kan det kännas bra med ett larm om man senare får en liten magsovare:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo