» Jag spydde hos frisören...

Nu är jag klar hos frisören och jag är supernöjd! Resultatet kommer i inlägget ovanför :)

När jag satt där i frisörstolen så kände jag helt plötsligt hur jag började må illa. Frisören var mitt uppe i att lägga i färg och hade snart lagt i hela håret men jag kunde verkligen inte vänta. Hon visste inte om att jag var gravid och jag tror inte hon märkte det när jag kom dit (?) så jag sa till henne "Ursäkta, jag är gravid och mår jätte illa. Jag tror jag måste in på toaletten". haha fyfan... Det var bara att springa in på toaletten och spy ner hela deras fräsha badrum. I vanliga fall brukar jag "skrika" när jag spyr av någon anledning. Vet inte varför men jag låter i alla fall högt som fan! Men nu lät det ingenting tack och lov. Det värsta var att jag hade fått för mig att äta havregrynsgröt i morse och det var allt annat än fräsht att spy upp... Kommer nog aldrig kunna äta det igen.

Frisören tyckte synd om mig och var orolig att jag skulle spy igen. Haha tyckte hon synd om mig? Jag som tyckte synd om henne... Hela tiden frågade hon mig hur jag mådde men jag mådde ju prima efter att jag fått ut gröten. Sen sa hon "Du kanske är känslig mot blonderingsmedlet för var det inte du som mådde illa förut när vi blekte ditt hår?" Haha jo det var jag. Jag spydde då oxå, fast i handfatet där dom tvättar ur håret. Men det är en annan historia.

Jag är stamkund där och går inte till någon annan frisör. Men jag tror på riktigt att det är dags att byta. Skulle vara pinsamt att spy en tredje gång.


mormor
19 April, 2012 - 14:10

Haha, du är rolig du, sist gav jag henne tulpaner när du spydde, kanske jag ska gå dit igen med blommor. Stackars dig! Men snyggt blev det. Kramar <3<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo