» Kan du inte bara knipa igen...

Eftersom att jag har varit så dålig på att blogga (ingen motivation helt enkelt!) så måste jag uppdatera er om ett problem som har uppstått. Just nu känner jag bara jävla graviditet!! Är trött på att vara gravid och vill att vår lilla skrutt ska komma ut! Hoppas han väljer att komma runt det beräkade datumet, gärna några dagar innan och inte en dag försent.

Till problemet - Jag kan inte längre knipa igen. När jag blir akut kissnödig så springer (vaggar) jag fram och drar ner brallorna men trots det så hinner det droppa lite innan. Haha seriöst, jag kommer behöva köpa blöja till mig själv. Det är värst på natten när jag vaknar eftersom att jag inte går upp från sängen förrän jag VERKLIGEN måste! Och då kutar jag in, och när jag håller mig så släpper det ändå. Helt sjukt. Jag kan liksom inte hjälpa det. "Hon" är inte stark nog helt enkelt, haha!

Efter att ha sökt lite om det här på internet så märkte jag att jag inte är ensam. Det är rätt så "Vanligt" att man i senare delen har svårt att knipa igen på samma sätt som innan, eftersom att allting öppnar och mjukar upp sig för att förbreda sig på att bebis ska kunna komma ut. Jag tänkte att jag skriver detta på bloggen så att ni andra som går och småskvätter slipper känna er ensamma♥ Gulligt tänkt av mig :)

Och till er andra som inte är gravida och kissar på er... Det är faktiskt mindre okej, men vissa saker kan man inte rå för! Man är aldrig ensam om något pinsamt problem här i världen. Det är bara gå in på datan och söka upp så lovar jag att du lätt hittar ett par hundra som är precis i samma sits!

We're sexy and we know it!Nathalie
28 April, 2012 - 12:31 / BLOGG: http://spiinaker.blogg.se/

sv: förstår det! Var graviditeten planerad??

Lycka till också! kram<3<3

Ereeka - Med bebis i magen ♥
28 April, 2012 - 12:31 / BLOGG: http://ereeka.se

Svar; ja, men tyvärr brukar man (eller det är vanligast) att man går över tiden med första barnet :/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo