» MUS liquid foundation - förtjänad!

Idag hade vi svenska nationella (muntliga) i skolan. Hade (dumt nog) inte övat något alls och imorse hade jag ångets över vad jag skulle prata om. Man var även tvungen att använda något "hjälpmedel" som tex tavlan, powerpoint eller en bild tex. Så imorse efter frukosten slängde jag snabbt ihop en powerpoint och sedan satt jag på tuben och skrev ner punkter på vad jag kunde redovisa.

Det gick så jäkla bra och eftersom att jag inte övat något så kändes det mer fritt att prata. Annars har jag alltid ett tal övat i huvudet och det är bara jobbigt och stressigt att komma ihåg. Jag tror jag ska sluta plugga till muntliga redovisningar ;)

En foundation fick följa med mig hem eftersom att jag kände att jag förtjänade det! Köpte en ny nyligen (hehe) men tycker inte den lever upp till mina krav så en ny fick det bli. Kändes lite extra lyxigt att köpa en från make up store eftersom att dom är så dyra (men som sagt, jag var värd det). Den är till för torr hy och det är perfekt for me :) Den var dessutom sjukt lätt att använda, jag applicerade den med fingrarna som en vanlig ansiktskräm eftersom att den var så "lätt". Är såå nöjd över den! Tänkte visa bilder på resultatet. Glömde dock ta en innan bild för jag var så ivrig när jag kom hem, haha :)



Make up store Liquid Foundation 255kr





Elin och Vendela
22 April, 2012 - 13:54 / BLOGG: http://elinochvendela.blogg.se/

Ser ut att funka jättebra! Naturligt och bra resultat ju! Ska nog också unna mig en, den var värd sitt pris? :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo