» V.25

Igår gick jag i v.25 men hade inte tid att lägga in bilderna då jag satt uppe hela kvällen och gjorde historia-läxan som skulle vara inlämnad kl 00.00 senast. Jag hann iaf! :D
Bilderna tog Matte igår på 2 min så dom blev inte så bra. BH:n syns på ena bilden, vilket var mindre fint men det får ni ta! Veckorna går fortfarande ganska fort. Dock känns vissa dagar längre än andra beroende på hur ont jag har. Hittils har jag inte fått några bristningar på magen men på brösten har jag fått en del. Sålänge jag inte får så mycket på magen är jag nöjd, lite smått hit och dit kan jag ta men det skulle vara tråkigt om jag fick jättemycket!



 

Bebis

Bebisen väger omkring 700 g och är ungefär 22 cm. Detta kan förstås variera från bebis till bebis och graviditet till graviditet. Man vet att alla foster är ungefär lika stora fram till vecka 20. Bebisen dricker av fostervätskan, den smakar ganska sött. Om man sprutar in något beskt dricker bebisen mindre.

Du

Livmoderns mått är mellan 23 och 26 cm. Som en fotboll! Din kropp har skapat fostervattnet som innehåller: glukos, fettsyror, salt, fruktos, protein, citronsyra, mjölksyra och aminosyror. Tänk på att både motion och träning är bra för dig när du är gravid. Gå ut och rör på dig, testa gravidyoga eller någon annan form av träning.

Källa: Minbebis.se




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo