» Svimma tillhör tydligen att vara gravid

Vill börja med att skriva att det är underbart att vara gravid. Kan dock känna nu att det är svårt att uppskatta sin graviditet. Innan jag själv blev gravid så tyckte jag att det var så himla fint på andra med en gravidmage och tänkte att gravida borde vara glada hela tiden. Dom är så vackra och får hela tiden uppmärksamhet för att dom är gravida. Även att dom har någonting underbart att se fram emot, förlossningen.
Men nu sitter man här och är gravid själv. Jag är så överlycklig att jag valde att behålla bebisen. Älskar att jag fått gå på ultraljud och så finns det vissa dagar jag gillar min lilla putmage.
MEN… Sen har det varit skitjobbigt att må så himla illa, spytt, haft halsbränna som jag avskyr, foglossning som gör att man känner sig handikappad och sen idag så kom pricket över i´t. Jag svimmade när jag var på väg till skolan. Det var fruktansvärt obehagaligt. Jag åkte tunnelbanan halvvägs när jag var tvungen att gå av för det kändes som jag skulle spy, blev helt svettig och kände hur synen började bli suddig och kände mig allmänt snurrig i huvet. Åker upp för en väldigt lång rulltrappa och då känner jag att jag håller på och svimmar. Jag blev livrädd för att jag skulle ramla i trappan och trots att det var några folk i rulltrappan så försökte jag låtsas som ingenting. Kändes så pinsamt, vad ska man säga liksom? Fast tänker nu i efterhand att kanske skulle varit smart att be någon om hjälp! Iaf så satte jag mig ner i rulltrappan och kände hur jag blev helt svag i kroppen och så slocknade det till,och sen 5 sek senare var jag vaken igen. Helskumt! Kände mig fortfarande helt snurrig och mådde illa så ringde mamma och grät så hon sprang från jobbet till tvärbanan och åkte till mig. När hon kom gick vi till min barnmorska på mama mia eftersom att vi ändå var vid den stationen. Dom sa att det inte var någon farligt och att det är vanligt under graviditeten. Kändes tryggt iaf! Hon tog blodtryck och det visade sig att det var lite lågt så det var de det berodde på. Hem och vila och nu har jag precis ätit lite lunch och kännermig bättre Himla läskigt ändå och hoppas att det där var första och sista gången!
Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad så jag känner mig lite fräshare och piggare :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo