» Det bästa med att vara gravid

Fick en fråga som jag tänkte svara på:

Fråga
hur gammal är du? och vad är det bästa med att vara gravid om man bortser från att man faktiskt får en liten gullig unge som man gått o bärt på?!:)

Svar
Till att börja med så är jag 17 år och blir 18 i november (född 1994) :)
Det bästa med att vara gravid är som du säger, att veta att man har en liten bebis i magen. Att få känna sparkar är helt magiskt och att gå på ultraljud är helt underbart! Allt planerande för bebis är kul det oxå! Jag älskar att få välja ut en fin spjälsäng och köpa små kläder till han. Jag blir helt såld när jag ser hur smått allt är♥ Jag har vissa dagar då jag inte alls gillar min kropp nu under graviditeten men ju mer magen växer ju mer gravid känner man sig och mindre fet ;) haha För det mesta gillar jag min mage och det är lättare att acceptera sin kropp i huvudtaget eftersom att man vet att alla kilon man går upp är för att man är gravid. Man behöver inte tänka på vikt och så på samma sätt, vilket är skönt!

Att veta att jag om nästan 10 v. ska ha en lite grabb tillsammans med Jonny gör mig så otroligt lycklig :) Allt kunde verkligen blivit åt helvete rent ut sagt och kännas som skit men Jonny har varit helt underbar hela graviditeten och det gör att jag tror på att vi kommer klara det här tillsammans ♥


 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo