» God morgon

Inatt har jag sovit ovanligt bra. Jag vaknade ingenting förrän kl halv 5 för att jag skulle göra min nattrutin… Kissa! haha, efter det somnade jag om och vaknade inte förrän halv ett av att mamma ringde och väckte mig på hemtelefonen, suck… Efter det gick jag tillbaka till sängen igen för att vakna upp ordentligt. Nu ska jag göra mig i ordning så att dagen kan börja!

Igår kväll var jag så himla trött så jag orkade aldrig blogga. Jag åkte in till Alice jobb vid halv 4 tiden och gjorde henne sällskap och när hon slutade kl 18.00 så drog vi hem till henne och åt middag, kycklingklubba med pommes, mums! Jag fick även träffa hennes lillasyster Alva som är 12 år som har en längtan till barn, haha jag sa åt henne att vänta lite och att hon kan få träffa mig och bebis i sommar om hon vill :) Hade en väldigt trevlig kväll och Alice och Alva satt och puttade på magen för att få känna sparkar, men han vägrar alltid att sparka på beställning! Tror dom fick känna någon liten rörelse iaf.

Jag var himla orolig igår kväll eftersom att han sparkat så lite under dagen men imorse så tog han igen dom senaste dagarna genom att ge mig kickar rakt upp mot revbenen. Det gjorde sjukt ont så för varje spark kved jag till, men blev ändå så glad att jag fick känna han röra på sig, allt för dig♥

En bild på söta Alva :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo