» V.28

Då var man inne i v.28 och det är inte långt ifrån v.30 som jag av någon anledning längtar till. Tycker det låter bra att vara i v.30 och komma bort från nummer 20! snart så :)
Bäckenet har blivit mycket bättre på senaste tiden. Så jäkla skönt! Känner bara av det när jag vaknar på morgonen och reser mej upp eller efter längre promenader och det kan jag överleva resten av graviditeten. Hoppas det håller sig såhär nu och inte blir sämre. Mår allmänt bättre nu än vad jag gjort innan. Det enda som är, är att jag är så sjukt trött att jag det känns som jag skulle behöva gå i ide.. haha men mina järntabletter ska tydligen göra mig piggare så får se om mitt järnvärde blivit bättre imorgon när jag ska till bm :)

Inga bristningar på magen än och det är jag grymt glad över. Hoppas jag slipper det helt!

Bebis

Bebisen väger omkring 1,1 kg och är 35 cm lång. Hjärnans ytskikt börjar forma sin rätta form. Ögonbryn och ögonfransar har vanligtvis vuxit fram nu. Tunt och fjunigt hår täcker bebisens kropp. Bebisen fortsätter att vända på sig ända fram till några veckor innan förlossningen.

Du

Livmoderns mått är mellan 26 och 29 cm. Din viktökning kan vara mellan 7 och 11 kg eller mer. Om din lilla bebis skulle födas nu finns det stora chanser att den skulle klara sig. Bara moderkakan väger 400 g, nästan ett halvt kilo.

Källa: Minbebis.com




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo