» Skickad till förlossningen (?!)

Igår kväll upptäckte jag som en grop i huvudet. Där hårfästet börjar vid pannan och sen 3 cm bakåt. Det går alltså innåt och är mjukt. Helt sjukt. Jag har ALDRIG haft såhär förut, utan är helt hundra på att det är något som har uppstått och jag blev hur rädd som helst. Har dessutom lagt märke till att jag haft sån huvudvärk dom senaste dagarna eftersom jag inte haft det någonting typ under graviditeten. Mamma fick en chock när hon kände bucklan på huvudet och ringde med en gång till vårdguiden och söderjouren för att höra vad man ska göra. Dom var mest orolig över mig huvudvärk nu när jag är gravid, då det kan bero på högt blodtryck. Att jag har ett hål i huvudet var det ingen som brydde sig om. Kändes lite som att dom inte trodde på mig.

Vi åkte in till SÖS och när vi kommer dit så får en läkare känna på bucklan och jag blir då skickad till förlossningen. Eftersom att jag är så långt gången är det ingen som vågar göra något med mig så det blir nästan alltid där man hamnar. Dom lyssnade på barnets hjärta, tog mitt blodtryck och kollade även efter äggvita i urinet. Allt såg bra ut och jag kände mig lite irriterad eftersom att dom totalsket i min grop i huvudet. Allt dom uppmärksammade var min graviditet som inte hade något med saken att göra.

Fick träffa två läkare som kollade på gropen och dom tror att jag har haft det så hela livet. Jag sa ett flertal gånger att det är något som har uppstått men dom verkade inte tro på mig. Det kunde vara en infektion men då skulle jag ha feber eller vara röd runt området. Är inte öm eller någonting. En röntgen kan dom inte heller göra när jag är gravid så det är bara att vänta och se vad som händer.

Det slutade med att vi fick åka hem och allt dom sa var att vi ska hålla koll på gropen och se så den inte blir större. Även vara uppmärksamma på feber eller om jag blir öm eller röd runt om. Dom sa "Hoppas du ska föda nästa gång vi ses". Ja det hoppas jag oxå!


camilla
06 Maj, 2012 - 16:52 / BLOGG: http://capu.blogg.se/

Jag tror inte at du ska vara rädd för gropen. Jag har en mitt i huvudet som de upptäckte när jag var liten. De förstog inte heller vad det var eller hur den uppkommit och när de röntgade så var det inget fel på skallen... Men men, lycka till med bebisen!

Ulrika Emini
06 Maj, 2012 - 16:52 / BLOGG: http://ulrikaemini.blogspot.se

Vad skumt det låter! Jag har aldrig heller hört om något liknande, det är ju bebisens huvud som ska vara mjukt och inte ditt. :) Nej, men eftersom dom inte tog det så allvarligt så borde det inte vara någon fara. Hoppas att det ordnar sig iallafall så att huvudvärken släpper!

Kram Ulrika


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo