» V. 37Idag går jag in i v.37, wow! Mamma födde mig i vecka 37+0 så det är som att jag skulle föda om 6 dagar. Helt sjukt! Nu räknas jag som fullgången och skulle graviditeten dra igång skulle man inte försöka stoppa den. Börjar känna mig mer och mer nervös för förlossningen speciellt efter gårdagens FUB-kursen som gjorde det hela mer verkligt.

Idag har jag haft sådan fruktansvärd ryggvärk mer ut på sidorna av ryggen mot höfterna och även en del krämpor i magen. Trodde inte alls jag skulle klara mig igenom skoldagen men det gjorde jag tillslut. Helt plötsligt kunde jag få som värkar långt ner i magen som höll i sig i 15 sek (världens längsta 15 sek) och sen avtog. Hände kanske 4 gånger under min lektion på 2 timmar så det var inte så jätte ofta men fan vad jobbigt det var när det väl kom. Ett par gånger blev jag lite orolig och trodde det skulle dra igång men det lär ju göra något ondare. Nu kunde jag iallafall hålla minen :) Kanske är förvärkar jag har?

Jag har även fått mer sammandragningar och nu krävs det inte särskilt mycket för att jag ska få dom. Innan har jag fått en hel del när jag gått långa promenader osv men nu räcker det med att gå upp för trapporna i skolan. Blir väl att ta hissen i fortsättningen, haha.

Jag är inte alls rädd för smärtan under förlossningen och det är ingenting jag tänker på. Dock när jag får som värk bak i ryggen eller fram vid magen så tänker jag "help me!" haha då känner jag bara "hur fan ska jag klara av en förlossning". Men flera miljaaarder kvinnor har ju klarat av det och även mor min som är livrädd för smärta så då bode det inte vara något problem för mig!

Nu ska jag skriva en lista på vad som ska ner i BB-väskan. Känns lika bra att åtminstonde ha listan skriven så om jag inte hunnit packa så vet Jonny vad som ska slängas ner. Kommer förmodligen gå över tiden 2 veckor och sluta med en igångsättning men vill ju ändå vara förberedd ;)


Jenny
09 Maj, 2012 - 21:09 / BLOGG: http://jennyottinger.blogg.se/

Hejsan!

Gud vilken fin mage du har :) Lycka till med er lilla familj! :D kram

sandra
09 Maj, 2012 - 21:09 / BLOGG: http://www.bentleysbravader.n.nu

Med risk för att låta konstigt.. men gud vad jag beundrar din mage! För att vara så långt gången tycker jag den är helt underbar, liten och fin!Hur har du lyckats undvika bristningar?

(har inte själv barn, men kan vara bra att veta till framtiden ;) haha

Mikaela- 17 år & Blivande Mamma åt en liten prins
10 Maj, 2012 - 21:09 / BLOGG: http://mikaelasofias.devote.se

fina magen! :)

Zarah - mamma, matte till mops & gravid med nr 2
10 Maj, 2012 - 21:09 / BLOGG: http://zaraholine.blogspot.se

Ha jag såg nu att du var i vecka 37! Inte långt kvar alls ju:) Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo