» Fikat i sundbyberg med Anna

Är äntligen hemma efter en resa hem från sundbyberg med en trött och mindre glad Viggo. Han höll på att däcka hela tiden så jag fick distrahera han hela tiden genom att säga "Viggo kolla fågeln" och så var jag tvungen att leta upp en fågel (En fågeljävel som det numera heter...). Men vi har haft jättetrevligt. Efter att ha hängt med My som ändå skulle dra till plugget så drog vi in till sumpan och satte oss först i en park och sedan på ett mysigt café. Blev en rätt så lång promenad när vi skulle tillbaka till tåget så med en bärandes och trött Viggo så rann svetten på mig sådär lagom mysigt ;)


 
 
 
Jättefina tårtor på cafét. Anna tog en bit prinsesstårta (som både jag och Viggo fick i oss "lite" av...) och jag tog en varm macka med brie, salami och tomat. Viggo åt kaka :)
 
"Anna titta, jag har lärt mig att peta mig i näsan. Det är jätteroligt!"
 
"Anna jag är borta!!"

Den här dagen har varit fullspäckad och jag älskar när det är så. Har känt mig trött på sista tiden men måste ändå komma ut så jag inte sitter hemma och gräver ner mig. Då blir jag knappast piggare. Nu väntar vi på att middagen ska bli klar. Potatisen kokar och torsken är i ugnen. Ska servera det med skirat smör och pepparrot. mums♥PS: Just nu känns foglossningen. Vill inte ens veta hur det kommer kännas runt v.30 och uppåt... ajaj!
 


Sussi
20 Augusti, 2013 - 18:25

Underbara bilder :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo