» Magen i v.22 (v.21+0)

 
Idag går jag in i v.22. Tiden går mycket snabbare den här graviditeten än vad den gjorde med Viggo. Förmodligen för att jag redan har Viggo nu som gör att dagarna rullar på med saker att göra hela tiden♥ Jag har börjat känna av foglossning men inte så det begränsar mig något. Kan fortfarande resa mig upp ur liggandes position utan problen och rulla runt i sängen och sånt som brukar vara jobbigt. Idag känner jag av foglossningen som mest och det beror på att jag rensat ut klädkammaren med sjuuukt stor mängd med bebiskläder. Har rensat allt, lagt i påsar, anmärkt stl och skrivit på dom vilka som ska säljas och vilka som ska sparas. Gått ner till grovsoprummet med kartoner i flera omgånger osv. Har slitit som ett djur idag, men det lönade sig för nu har vi en klädkammare som man faktiskt kan gå in i :)
 
När det kommer till sparkar så känner jag inte alls lika tydligt som jag gjorde med Viggo. Det beror på att jag har moderkakan i framvägg så det kan dröja lite extra innan det syns utanpå magen. Vill så gärna att Jonny ska kunna känna sparkar och jag har själv tyckt att jag känt när jag lagt handen på magen men det är svårt att säga eftersom att jag känner så tydligt där inne samtidigt. Men snart så♥

Sist jag var hos barnmorskan i v.19 så sa hon att jag skulle börja med järntabletter då det värdet var på gränsen att bli för lågt och jag kände mig så trött. Hade även lågt blodtryck, 100/50 så ska ta det lugnt om jag känner mig yr så jag inte svimmar. Men mår bra och känner mig sällan yr så det kanske har blivit lite bättre.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo