» Cravings under graviditeten

Tänkte att mamma får skriva ett inlägg för att berätta om alla mina olika sug jag har haft hittils under graviditeten. Saker jag har börjat äta/dricka i mängder och även sånt jag verkligen inte får i mig… Nu tar mamma över ;) haha

Att ha en gravid dotter som helt plötslig ändrar beteende och bara SKA ha vissa saker just NU känns ibland som att lilla Mikaela 3år är tillbaka! Skillnaden är väl att hon nu får som hon vill, antingen från pojkvännen eller kanske då från mig…SÅ jobbigt att se henne gråta över lite citronvatten;)

  1. Citron el lime i sjuka mängder i vatten. Köpte massor med flaskor koncentrat men det var som hon inte kunde få det surt nog! Det här beteendet har släppt :)
  2. Frukt i alla former och färger, bara det är frukt. Ett tag skulle hon bara ha melon. Jäkla tjat om melon. Fruktbeteendet kvarstår!
  3. Aloe Vera dryck. Finns inte att köpa här hemma, men det hindrar inte att skicka någon för att köpa. Dyrt som attan! 25kr/flaska och 1 flaska är sällan nog!!
  4. Från att ha varit galen i choklad,i både bakverk och som en chokladbit, så kunde Mikkis tills alldeles nyligen inte med att äta choklad. Bakade gärna åt andra men ville inte ha själv! En bra grej:)
  5. Bada! Bada! Bada! Bada! Nej det är inte normalt att bada så mycket!! I bästa fall blir det bara 2 bad per dag men 2 per kväll är inget ovanligt.
  6. Carbonara: Pasta, BACON och äggula. Så ofta som möjligt! I kylen just nu:4 paket bacon (hon åt ett paket till lunch) Tror det är saltet från baconet hon vill åt men ändå, det funkar inte med annat än just bacon!!
  7. Humöret…herregud!! Som en berg-och-dalbana. NEJ, det är inte normalt att skratta och gråta inom loppet av 5min! Jag vet att det här inte hör hit men jag tänkte att jag passar på.

 

Jag älskar dig Mikkis, verkligen! Massor!! Men det är så här det är, men det blir nog bra när det är klart ;) <3
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo