» Har bebis fixerat sig?

Börjar tro att bebis är fixerad. Alltså ligger med huvudet neråt. Är det för tidigt kanske? Vet ju inte alls hur det ska kännas men har haft 3 intressanta dagar som nu har slutat med att han sparkar upp mot revbenen. Härligt!

Tisdags: Jag skulle ha lagt upp magbilder eftersom att jag gick in i v.32 men hade ont och orkarde därför inte. Ända sedan kl 10 på morgonen tills jag gick och la mig så högg det helt plötsligt till långt ner i magen och lite nedanför, även bak i rumpan kunde jag känna ibland. Det kom helt oregelbundet och oftast när jag var uppe och rörde på mig. Sen senare mot eftermiddagen så sprang jag på toa flera gånger för jag trodde att jag skulle kissa på mig. Det kändes annorlunda när han rörde sig och då fick jag som en akut-kissnödighets-känsla. Trodde på riktigt att jag skulle kissa på mig men det gjorde jag aldrig. Jag tänkte flera gånger ringa in till förlossningen för att få höra vad dom tror att det är men jag struntade i det då jag slog upp mina ”symptom” på google. Jag hittade jätte många som känt likadant när barnet fixerar sig. Tänkte att det förmodligen var det och höll ut tills dagen efter!

Onsdags: Tisdagen var min sista skoldag och sen började mitt påsklov. Så jag var ledig igår. Det kändes mycket bättre och jag låg i sängen i princip hela dagen för att jag var rädd att jag skulle få ont. Dock tröttnade jag på att vara liggandes så jag och Jonny to en prommig till hemköp i skarpnäck. Jag hade läst att det kunde hjälpa barnet att fixera sig om man rörde på sig (om det nu var det han höll på med).

Torsdag (idag): Idag har jag inte haft ont nertill men det kan fortfarande kännas lite annorlunda när han rör på sig. Han har legat med sina fötter eller något nära revbenen så jag har kunnat känna dom utanpå magen. Sedan när han sparkat har han kickat mig rakt på revbenen. mhm…

Kan det vara att han fixerat sig eller håller på? Har läst att det inte alls betyder att man ska föda utan vissa fixerar sig tidigare än andra så är inte orolig över det. Känns konstigt om han ska stå på huvudet i 8-9 veckor haha… knasboll :)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo