» Kolla ni, men gör det med stil!

Jag sitter i skolan och väntar på att historian ska börja. Jag och Linnéa diskuterade en sak som jag tänkte ta upp här på bloggen. Det är hur alla tittar på min mage i skolan. Jag förstår att man tittar, jag hade själv reagerat och säkert glott till på någon som var gravid första året på gymnasiet. Men dom gör det så jäkla dåligt.

Om ett gäng tjejer står och snackar om någonting och jag går förbi så glor alla ner på magen och sen på mig. Det blir dessutom helt tyst så jag vet ju att dom viskar och tittar på mig när jag har dom bakom ryggen. Haha hur soppigt är inte det?! Tänkte ge lite tips på hur dom kan få en rejäl titt på magen utan att vara så jäkla uppenbara.

Dom kan börja med att sluta tystna när jag går förbi. Dom kan gott och väl prata om det dom nu pratar om och sen när jag lämnat rummet så kan dom byta samtalsämne till "Mikkis" :) Sen såklart man kan kolla på magen men vissa ser så jävla dryga ut och deras blickar dödar, på riktigt. haha dom kollar helt enkelt snett som man gjorde när man gick i 3an? 4an?! sjukt. Är det jag som är gravid eller är det dom? Varför bli upprörda och lägga ner tid på mitt sjukt intressanta liv?

Sen om man är nyfiken så kan man alltid prata med mig istället för OM mig. Då får man svar på alla frågor och slipper göra upp en bild om mitt liv som i deras ögon är förstört. För dom har ingen aning om att jag har en pojkvän som jag är förlovad med, varit tsm med i över 3 år. Han jobbar, han ska flytta hem till mig, hela min släkt stöttar mig och allt kommer bli hur bra som helst! Inte perfekt men bra! Dessutom har jag världens bästa förebild och det är min mamma. Hon har tagit hand om mig och Matte själv dom senaste 3 åren och jag kan tänka mig att vi inte har haft den bästa ekonomin men trots det märkte jag inte av det ett dugg och vi hade det hur bra som helst. Dessutom gick min pappa bort för 16 månader sen och trots stor sorg i familjen så känner jag mig som världens lyckligaste. Mamma som förloarde pappa som hon älskade och känt sen tonåren gick helt plötsligt bort. Kan inte ens föreställa mig. Ändå lyckades hon trösta mig och Matte och hålla hemmet stabilt ändå. Hon är helt enkelt perfekt och min största förebild. ♥

Okej, det här inlägget skulle inte bli ett aggresions-inlägg men det blev väl lite så... haha :b Sen vill jag bara skriva att det här inte är något mot min klass för dom har varit sjukt förstående och ingen har kollat ner på mig eller verkat negativ. Några har frågat om dom får känna på magen tillochmed och det är bara kul! Alltid roligt när elever vågar prata och fråga om graviditeten!

Kram





Mikaela- 17 år & Blivande Mamma åt en liten prins
24 April, 2012 - 12:13 / BLOGG: http://mikaelasofias.devote.se

Håller med dig fullständigt i allt du skriver har tänkt att skriva om dethär många gånger i min egna blogg men iaf jag vet precis hur det känns jag går ju också i skolan första året på gymnasiet och det är sjukt hur folk bara kan stå och blänga på en utan att ha en aning om något, då tycker jag att man kan komma fram och fråga om det är något man undrar, sen finns det ju sånna som bara kollar till och sen kollar bort och det är ju helt okej men dem som verkligen stirrar och ser dryga ut det är bara onödigt jag menar vi är ju som vilka blivande föräldrar som helst förutom att vi kanske är yngre.

dock är det ju alltid bara sånna som inte har en aning om vem man är som blänger som du även skrev att alla som känner dig och är trevliga,postiva och förstående och så är det för mig också , men det är just dem som inte har en aning om vem man är eller hur saker ligger till som blänger och det är bara omoget! :)

Klart man får bli lite irriterad!

Ha det bra ,kram! :)

Charlotte Söderström
25 April, 2012 - 12:13 / BLOGG: http://lottissoderstrom.blogg.se/

Jaa det blir nog bättre :) det är tur att det finns videor och bilder som man kan vissa :) Kram :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo