» Navelpiercing under graviditeten...Ja... När mamma läser det här inlägget kommer hon säga "Vad var det jag sa"
men det får jag väl ta och leva med. Jag skaffade min piercing när jag precis fyllt 14år. Jag gjorde den INTE själv som många andra av kompisarna gjort ;) Jag gjorde den på en otroligt seriöst studio där allt matrial var kliniskt rent. Den läkte super bra efteråt och jag har nog aldrig haft problem med den.

"Ska du verkligen pierca dig? Du kanske ångrar dig när du blir äldre och ska ha barn..." Så lät mamma. Hon sa att jag kanske får problem med den sen när jag blir gravid men eftersom att barn kändes såååå långt borta så sket jag självklart i vad mamma sa :)

Nu 3 år senare sitter jag här gravid med en uttöjd, röd och ful piercing. Himlans tråkigt men inte mycket att göra åt. Jag tog ut den runt v.16 innan magen börjat växa och tog förgivet att hålet skulle växa igen på någon natt (som mina andra piercingar gjort) men ikke. Istället har jag nu ett avlångt hål som jag säkert kan dra igenom två stavar i. Mindre snyggt så att säga. Jag har även blivit röd mellan båda hålen och det tror jag inte försvinner. Läste att det blir som bristningar eftersom att huden där är så himla tunn.

Jag smörjer in den varje dag med olja men jag vet inte riktigt om det hjälper. Har hört skräckhistorier om hur huden mellan hålen har spruckit. Fy faan vad ont!! Är ganska glad att min har hållt än och hoppas att magen inte växer så mycket mer så jag slipper problem med den.

Jag tror inte jag kommer kunna ha piercingen i efter graviditeten då hålet har blivit för stort. Tror att piercingen kommer vara för tung för att huden runt omkring ska klara av det. Men det får jag återkomma med efter förlossningen. Vem vet, det kanske kommer funka som vanligt med den. Man kan ju alltid hoppas! :)
Agnes, 17 år gravid
18 April, 2012 - 16:40 / BLOGG: http://aggehh.blogg.se/

Jag tog också hål i naveln när jag var ca 13-14 år. Min mamma sa precis likadant! Haha.... Nu sitter jag här med tre navlar ser det ut som! Jättefult! Tyckte endå inte ditt hål såg så farligt ut :)

Nicole [ Foto & vardag ]
18 April, 2012 - 16:40 / BLOGG: http://twinstars.blogg.se/

Hej på dej! Kan du möjligtvis kolla in mina senaste bilder? Skulle bli såhääär glad då! Och lämna gärna lite kritik i en kommentar också, om du vill! Kram ♥http://twinstars.blogg.se/2012/april/onsdagen-den-artonde.html#comment

Svea
18 April, 2012 - 16:40 / BLOGG: http://maviedesvea.blogg.se/

Vara med i veckans blogg? http://maviedesvea.blogg.se/2012/april/veckans-blogg-2.html#comment KRAM! ♥

CASSANDRA - SÄLJER LINNEN MED FINA TEXTER PÅ!
18 April, 2012 - 16:40 / BLOGG: http://bruudar.blogg.se/

åh nej jag har också piercing! :o haha...

sv; tack! visst, säg till vilket nummer du blev :)

Anonym
18 April, 2012 - 16:40

Min navel såg oxå ut som din. Men för mig försvann d !

Canan Zanyar <3
19 April, 2012 - 16:40 / BLOGG: http://cananzanyar.blogg.se/

ååh neej :p har oxo navel piercing hahah... Vad händer om man har kvar sin piercing när man är gravid?

Fin blogg btw

melinda - mamma till Nova
19 April, 2012 - 16:40 / BLOGG: http://mamamel.blogg.se/

ja men precis :) tack så mycket! & desamma :)

Madeleine
20 April, 2012 - 16:40 / BLOGG: http://maadeleeine.blogg.se/

Jag kände att jag var tvungen att kommentera detta inlägg. :)Under min graviditet så blev piercinghål precis som ditt.

Men efter förlossningen satte jag tillbaka piercingen utan problem och visst var hålet lite större men det 'rättade' till sig och nu ser man ingen skillnad, utan det ser ut som innan jag blev gravid.

MICHAELA - FOTO
22 April, 2012 - 16:40 / BLOGG: http://michaelaphoto.blogg.se/

Min mamma har hål i naveln, fött fem barn och har alltid kunnat sätta tillbaka den! Så det tror jag inte är något problem! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo