» Svar på frågestunden!

Godmorgon! Idag börjar kvart över 12 och har bara en lektion - matte. Hatar matte men ska inte klaga :) Här kommer svaren från frågestunden!

Diana:
Hejsan! :)
Vart gör du dina bilder någonstans, alltså i vilket program ..är det i photoshop eller?? :D

//Diana

Svar:
Hejhej :) Jag gör mina bilder i både photoshop och i ett program som heter PhotoScape. PhotoScape använder jag nog mest eftersom att det inte alls är lika komplicerat som photoshop + att det är lättare. Det är där jag fixar mina collage och ändrar ljuset och kontrasten i bilderna :)

Tina:
Varför tog du ett grav test? Hade ni skydd? // Tina

Svar:
Jag tog ett gravtest för att mamma sa att min mens var försenad. Inget jag tänkte på men hon hade tydligen stenkoll på när jag skulle han den. När jag räknade ut när jag hade den sist och insåg att jag skulle haft den för en vecka sen så tog jag ett test som visade positivt.
Vi använde inget skydd och det var för att jag helt ärligt tröttnat på alla piller. Jag har provat kanske 4 st olika p-piller/minipiller och alla har jag mått dåligt av eller haft jätte mycket blödningar med, så jag slutade. Då var ju tanken att använda kondom tills vi hittade något annat men det där med kondom höll första gångerna och sen blev det att man slarvade. Efter barnet är fött skulle jag vilja prova p-stav eller p-spruta.

Anonym:
Vad går du i för skola? Ska ta ledigt när bebis kommer eller plugga hemifrån?
Går pojkvännen i skolan eller jobbar han?

Svar:
Jag går på cybergymnasiet media men har nu tagit bort mina medialketioner för att jag i framtiden vill jobba som barnmorska på en förlossningsklinik. Eftersom att jag inte kommer behvöva mediabetygen då, så tog jag bort dom så jag slipper onödigt med skoltimmar nu när jag känner att jag inte orkar.

Jonny jobbar som målare :)

Anonym:
Hej! Har två frågor som jag ofta blir nyfiken på när det gäller unga som ska bli föräldrar.
1. Hur ska ni lösa det ekonomiskt? :)
2. Hur ser era planer för framtiden, kring utbildning (både gymnasie och högskola) ut :)?
Kram och lycka till med allt :D

Svar
1. Jonny jobbar och tjänar som en fullt utlärd fast han är lärling (han blir utlärd i år) så det är där pengarna kommer in. Det är ju inte alls kul att leva på bidrag och det ingenting vi strävar mot men skulle vi få lägenhet och pengarna in räcker till helt, så skulle vi kunna söka bostadsbidrag. Jag som började få studiebidrag förra året kommer nu få barnbidrag istället för lillen eftersom att jag inte pluggar första året. Pengarna KOMMER räcker fast det kommer bli att leva snålt :)

2. Jonny jobbar så han fortsätter ju med det. Jag pluggar nu första året på gymnasiet. Sen tar jag ett sabbatsår och är hemma med liten. Vi tänker att han vid ett års ålder ska börja på dagis. Om jag orkar ska jag redan efter ett halv år börja plugga lite på distans. Sen när han går på dagis så pluggar jag som vanligt och Jonny jobbar :) Då blir det det komvux för mig där jag ska plugga för att i framtiden jobba som barnmorska :)) kram

Mikaela- 17 år & Blivande Mamma åt en liten prins:
Har ni några namnförslag på den lille? :)

Alltid roligt att läsa om andra mammor och deras graviditeter så jag tänkte börja följa dig på bloglovin, ha en bra dag!:)

Svar:
Kul att läsa din blogg som 17 år och mamma, tycker oxå det är kul att hitta mammor/gravida i samma ålder :)

Vi har inga namnförslag åt liten. Det är så himla svårt och vi hittar inget som riktigt "klickar". Vill hitta ett som känner helt rätt och perfekt. :) Vi tar gärna emot förslag!! =)

Frida:
Vad jobbigt med foglossning! Jag har BF 8 juni.
Vad funderar ni på för namn?

Svar:
Ja, foglossningen får hela graviditeten att sakta ner, och jag som redan tycker att den har segat till... Vi har BF rätt så tätt :) Blir kul att följa dig sen på din blogg :)

Som jag skrev ovan så har vi inga namn. Kom gärna med förslag :)

Mikaela- 17 år & Blivande Mamma åt en liten prins:

Kom på yttligare ett par frågor,
hur gammal är din pojkvän?
Går du i skolan nu eller ska du börja sen isf vilken linje ska du gå eller går du just nu? :)

Svar:
Jonny är 22år född 90.
Jag svarade på den frågan ovanför. Jag pluggar nu (media) men ska ta ett sabbatsår när liten kommer. Sen efter sommaren börjar jag på komvux och bebis går då på dagis. Jag vill i framtiden jobba som barnmorska och har därför tagit bort mina medialektioner. Nu pluggar jag bara svenska, matte, engelska och historia :)


Diana
23 April, 2012 - 10:38 / BLOGG: http://dianasblogg.myshowroom.se

Hejsan!

Vart kan man lägga till text till fotot man gör om på PhotoScape?//Diana

Mikaela-Blivande mamma åt en liten prins
23 April, 2012 - 10:38 / BLOGG: http://mikaelasofias.devote.se

Melvin,Oliwer,Liam och Samuel är ett par av mina favoritkillnamn förutom Ludwig som våran lille ska heta :)

Felicia
25 April, 2012 - 10:38 / BLOGG: http://ffeliciajjohanna.blogg.se/

haha lite kul:) jag går också media på john bauer och jag vill med bli barnmorska sen :)

Lewin, Gabriel, Noah och Oscar är fina killnamn :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo