» Så orättvist!!!!

Jag är så stressad över skolan :( Har ingen ork alls och just nu värker det i ryggen till och från och det började jag känna av i lördags. Jag går bredbent (foglossning) så det ser ju ut som jag är förstoppad eller något, snyggt. Jag sover sjukt dåligt och vaknar ett antal gånger på nätterna. Känns som varje natt är en evighet och inte på ett positivt sätt. Har även börjar få huvudvärk som kommer 10 min efter att jag vaknat, dock är det inget som hindrar mig från att gå till skolan men allt det här tillsammans får mig att vilja gå i ide tills barnet kommer.

Så irriterande att alla som jobbar kan sjukskriva sig och ta ledigt så långt innan. När jag för fleeera månader sen sökte för mig foglossning sa dom att dom skulle sjukskrivit mig om det inte vore för att jag pluggar. KUL! Mina lärare som har lovat att ge mig uppgifter i förväg har inte gett mig ett skit utan jag gör allt i samma takt som alla andra. Kommer inte alls hinna klart med allting då. Som att dom förväntar sig att jag ska kunna gå till juni (?!) när jag förväntas ha den 4, om 28 dagar... Jag orkar inte gå i skolan längre.

Igår kväll var jag så sjukt trött att jag började grina tillslut. Jag bara orkade inte. Ville bara gå och lägga mig. Tillslut när jag gick och la mig så kunde jag inte somna för jag var så stressad. Mitt hjärta gick i 180 och jag låg och tänkte på allt jag behöver hinna med innan jag ska föda. Till slut började jag storgråta och Jonny trösta mig och sa att jag inte behöver känna mig stressad. Att det inte spelar någon roll vad jag hinner med nu, utan att jag kan ta det sen, nästa år. Kändes skönt och tillslut somnade jag!

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå på en mattelektion. Det här suger. Att jag måste gå upp i onödan så långt innan för att ha en mattelektion. Där allt man gör är att sitta och jobba i boken. Skulle likaväl kunna göra det hemma!!!! Dessutom släpper han oss alltid så mycket tidigare så det blir inte alls en lång lektion. Känns som det är dags att åka hem såfort man tagit sig dit. Fan vad irriterad jag blir :(thess
07 Maj, 2012 - 10:27 / BLOGG: http://thereshanning.blogg.se/

Usch låter riktigt jobbigt att kombinera plugg och graviditetskrämpor i samma veva. Men kan du inte få ledigt och plugga hemifrån istället så mkt som du orkar? När jag gick i plugget så hade jag två tjejer i samma klass som vänta barn och dem fick ledigt 1 månad innan BF just för att hinna vila upp sig. Men då hade dem pluggat färdigt inför student också. Men ändå. Om man har rätt till sjukskrivning pga jobb så ska man kunna ha det via skolan också tkr jag. :SHoppas saker o ting löser sig och att du får lite mer ork, skickar en styrkekram!

rebecca
10 Maj, 2012 - 10:27

Förstår vad du menar, måste vara speciellt jobbigt för dig som ska ha innan terminen slutar. Som jag har förstått det är du lika gammal som mig, född 95? Jag går första året på natur och ska ha barn i förrens i oktober och hittade din blogg på gravidbloggar.se, fast än jag inte ska ha snart så har jag endå skolångest för att jag mått lite sisådär i början av graviditeten. ska försöka läsa några kurser till hösten också, hur tycker du att det går att gå i skolan nu i slutet, uppskattar svar, ha det bra och lycka till med allt!

Natasha
14 Maj, 2012 - 10:27 / BLOGG: http://strawberrydeluxe.blogg.se

Hej!
Jag känner igen mig i din berättelse. Min lösning blev att byta gymnasium till ett distansgymnasium istället. Jag går på KORR,det största distansgymnasiet i sverige och de är väldigt förstående och jag får ta allt i min egna takt..
Rekomenderar de. Du ska ju inte behöva stressa:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo