» Uppdatering - Blir det bebis till helgen?

Hej alla fina! Kul att folk fortfarande läser <3 Jag har tagit världens längsta bloggpaus, har varit så himla trött på senaste tiden och inte haft någon motivation att gör någonting. Inte ens baka som har varit min drog under graviditeten och det enda som alltid fått mig glad :')

Tänkte uppdatera er lite om vad som hänt. Bland annat har världens finaste skötväska kommit och även barnvagnen. Skötväskan är jag helt såld på, sjuukt nöjd över den! Vad det är för märke får ni veta senare och då kommer även bilder. Barnvagnen är en emmaljunga city cross, oxå jätte fin!

Nu tänkte jag skriva om något som ni överkänsliga kan hoppa över att läsa. Iförrigår hade jag som en menskänsla hela dagen. Hade lite ont vid ena äggstocken, "växtvärk" i benet och illamående och svettades. Kändes precis som när jag får min mens. Senare på kvällen gick jag på toa och gjorde nummer två (ursäkta informationen) och då upptäckte jag att det var blod i avföringen. Jag drabbades lite smått av panik och mamma tyckte att jag skulle ringa till förlossningen och fråga vad jag skulle göra och vad det kunde vara.

Fick då höra att jag förmodligen fått hemorrojder. Tänkte bara "men nej, kunde du inte ljuga för mig och säga att det är något annat...". Helt ärligt har jag aldrig riktigt veta vad det är för något men vet att det inte är något man gärna pratar öppet om och därför känns det som att man är helt ensam om att ha det. Så är det verkligen inte. Minst häften av alla gravida får det och jag är en av dom stackarna. Det känns helt tabu att skriva om det, jag läser så många gravidbloggar och har aldrig läst att någon haft det, but i know u have it, shame on u! ;)

haha detta är ingenting jag mår dåligt av iaf. Ordet hemorrojder får ju det hela att låta fruktansvärt äckligt men det enda som är, är att jag blöder lite när jag är på toa. Inget annat. Förmodligen försvinner det efter förlossningen och jag kommer inte vara gravid länge till så jag överlever.

Idag var jag på fika med min moster Anna i farsta, allt var bra och jag hade supertrevligt. När jag väl sitter på tuben så börjar jag må jätte illa, benet börjar värka och jag blev helt svettig. Jag klarade mig hem och då mådde jag verkligen ingen bra. Går på toa och kissar och när jag kollar ner är det blod i hela toaletten. Visste inte alls vart det kom ifrån eftersom att det inte var något på pappret när jag torkade mig. Jag kissade bara så tänkte att det måste komma från urinhålet ellet det "mittersta". Jag fick PANIK och började storböla, mådde så dåligt och hade mensvärk och kände för att spy. Ringde till förlossingen och grät och frågade om jag skulle åka in. Det tyckte hon inte var nödvänligt. Förmodligen blödde jag från livmodertappen som är extra skör och det är ingen farligt. Så länge jag känner bebisen sparka så behöver jag inte oroa mig! Skönt! Somnade några timmar och vaknade sedan upp och fick en värk långt ner i magen. Kan verkligen tänka mig hur dom riktiga värkarna kommer kännas nu. Jag klockade värken men fler kom inte. Förmodligen var det bara en förvärk.

Har tagit två alvedon och sovit några timmar och mår lite bättre. Känner mig allmänt konstig i kroppen och har en känsla av att det kommer dra igång i helgen. Knappt så jag vågar skriva det med risk för att gå över 2 veckor, haha. Idag är det 10 dagar kvar till BF, bebis är mer än välkommen! <3





Malin
08 Maj, 2012 - 20:30

Kommit nån bebis än? väntar :) lycka till!

Amanda
10 Maj, 2012 - 20:30

Vet att bebisen kommit, väntar bara på att det ska dyka upp något spännande här :D



Spanade in din facebook och såg minsann en liten plutt på profilbilden ;)

Teresa
10 Maj, 2012 - 20:30 / BLOGG: http://teresaphotos.devote.se

Jag som fastnade så för din blogg, vart tog du vägen? :/ kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo