» V.3635 veckor har gått rätt så snabbt men tiden står just nu helt still. Resten av graviditeten kommer kännas som en evighet fast det bara är en månad kvar... Hoppas han kommer lite tidigare för just nu orkar jag verkligen inte mer...


Jag har världens foglossning som gör att jag knappt kommer upp från sängen på natten när jag måste kissa. Det gör så ont i bäckenet och ljumskarna att jag börjar grina. Det är så frustrerande att inte kunna röra sig i sängen och minsta lilla rörelse vaknar jag av.

Jag har även en hel del sammandragningar som gör att jag har svårt att sova, somna och gå längre sträcker. Dock blir det promenade hit och dit ändå eftersom att jag känner mig så seg av att bara ligga hemma. Sen vet man ju att stress och så kan starta en förtidig förlossning så hoppas han kommer lite tidigare... Känner mig så jäkla stressad över skolan och pluss att jag tar promenader med en hel del sammandragningar. Han skulle bara våga komma efter den 4 juni!!

Som ni märker är jag supertrött på att vara gravid. Önskar att jag kunde njuta av sista delen av graviditeten men det går inte. Har ont, är trött, bäckenet känns som fan, sover dåligt, sammandragningar, tryck bak i ryggen och tror även jag känt av en förvärk (?) då jag fick världens smärta långt ner i magen som höll i sig i kanske 15-20 sek. Så pass ont att jag tog klockslaget ifall det skulle ske igen. Dock hände inget mer (fan).

Skolan känns så himla jobbig. Orkar inte ta mig dit längre känner jag. Men eftersom att jag bara går några dagar i veckan så får jag väl stå ut. Sen kvittar det om jag går alla dagar sålänge jag gör alla nationella proven. Alla i svenska är avklarade och det känns superskönt. På torsdag har jag nationella i eng i 3 timmar. Oj vad jag längtar.. NOOT!


Ulrika Emini
01 Maj, 2012 - 20:58 / BLOGG: http://ulrikaemini.blogspot.se

Försök att inte stressa för mycket ändå eftersom det stressar barnet också.

Sen när bebisen väl är hos dig kommer du nog att ha glömt den här jobbiga perioden. :)

Ta hand om er jättemycket!

Kram Ulrika

Mikaela-17 år och Blivande Mamma åt en liten prins
02 Maj, 2012 - 20:58 / BLOGG: http://mikaelasofias.devote.se

Känner igen mig så väl i det du skriver lider av precis samma saker och man älskar ju att vara gravid men nu mot slutet vill man bara att sitt lille hjärta ska komma ut.

Själv har jag ju 7 veckor kvar och hoppas också på att man kan få lite tidigare men helst inte innan vecka 37, ha det så bra ! :)

Ehmz
08 Maj, 2012 - 20:58 / BLOGG: http://ehmmz.blogg.se/

Wow, tycker du är helt otrolig som orkar och vill ta dig igenom det mesta i skolan innan bebis kommer! Grattis till lillen (sådär 36 (?) veckor försent, men hittade din blogg idag ;P) !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo